Другите тестираа

Другите тестираа: BMW 430i (ВИДЕО)

  https://www.youtube.com/watch?v=A36l-dF4vj8

Другите тестираат: 4C едноставно ве остава без здив

Не сите имаат можност да го тестираат 4C моделот на Alfa Romeo, oсобено не на тркачка патека. Тоа задоволство сепак го имаше Карлос Лаго...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Кога и каде се треба да се користат светлата во сообраќајот?

Овој период во време кога видливоста е драстично намалена, што поради краткото трање на денот што поради зимските услови, (не)користењето на светла значително влијае...