Автобус излета од мост во Кина (ВИДЕО)

Сите 13 лица загинаа во сообраќајна несреќа во Кина откако возач на автобус изгубил контрола и излетал со автобусот низ мостот по што паднал...

Аутомотив Груп со отворени три работни позиции

Аутомотив Груп, овластен дистрибутер и сервистер за Renault возилата во Македонија објави оглас за вработување за три работни позиции и тоа: авто-механичар, авто-лимар и...

Што означува планината и снегулката на гумите?

На гумите денеска, за разлика од минатото, благодарение на бројните стандардни за безбеднст и заштита на потрошувачите може да се најдат најразлични симболи, кратенки,...

Пет грешки што го уништуваат нашиот менувач

Менувачот, особено мануелниот, е многу сензитивен дел од нашето возило. При тоа, со нашите секојдневни навики често имаме негативно влијание врз истиот, па со...

Ова се најпродаваните 10 модели за првите девет месеци годинава

Објавени се и официјалните резултати за продажбата во Европа за месец септември. Додека производителите ги бројат загубите поради падот на продажбата предизвикан од новите...