More
  HomeОгласи за вработувањеОглас за вработување во Van Hool

  Оглас за вработување во Van Hool

  Објавено на

  Една од најуспешната странска директна инвестиција, а воедно и компанија која оперира во Македонија, VanHool објави оглас за повеќе вработувања на 13 работни позиции и тоа:

  • ИНСТАЛАТЕРИ НА ВНАТРЕШНИ И НАДВОРЕШНИ АВТОДЕЛОВИ И СЕДИШТА
  • ЗАВАРУВАЧ/БРАВАР
  • ИНСТАЛАТЕР НА ПРОЗОРЦИ
  • ИНСПЕКТОР ЗА КВАЛИТЕТ
  • АВТОЕЛЕКТРИЧАР
  • АВТОМЕХАНИЧАР
  • ТЕХНИЧАР И ИНСТАЛАТЕР ЗА ГРЕЕЊЕ, ЛАДЕЊЕ И ВЕНТИЛАЦИЈА (HVAC)
  • СТОЛАР
  • АВТОЛАКЕР
  • АВТОЛИМАРИ/КАРОСЕРИСКИ МЕХАНИЧАРИ
  • ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ
  • ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН
  • ЗАВАРУВАЧ ЗА АЦЕТИЛЕНСКО ЗАВАРУВАЊЕ

  За најголем дел од работните позиции е доволно и ССС, а со самото вработување лицата добиваат и соодветна обука. Аплицирањето за горенаведените работни позиции можете да го направите ТУКА.

   

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Еве кои се ослободени од плаќање на патарина

  Регулирањето на патниот сообраќај со патарини е предвидено и детално опишано во Законот за...

  Новата генерација на Renault Espace доаѓа на пролет

  Се е подготвено за новата, шеста генерација од моделот Espace, соопштуваат од Renault. Ова,...

  Тајната на автомобилите на Тито (ВИДЕО)

  Јосип Броз Тито несомено е најмаркантната личност на овие простори. Бројните анегдоти, настани поврзани...

  И за Rolls-Royce нема криза – зголемена продажбата во 2022 година

  Короната и воената интервенција на Русија во Украина која предизвика нови економски текови се...

  СЛИЧНИ ОБЈАВИ

  Еве кои се ослободени од плаќање на патарина

  Регулирањето на патниот сообраќај со патарини е предвидено и детално опишано во Законот за...

  Новата генерација на Renault Espace доаѓа на пролет

  Се е подготвено за новата, шеста генерација од моделот Espace, соопштуваат од Renault. Ова,...

  Тајната на автомобилите на Тито (ВИДЕО)

  Јосип Броз Тито несомено е најмаркантната личност на овие простори. Бројните анегдоти, настани поврзани...