More
  HomeUncategorizedФОТО: Најгугланите авто брендови во САД

  ФОТО: Најгугланите авто брендови во САД

  Објавено на

  Американското општество никогаш не било поподелено отколку сега. Изразената поделба можеме да ја видиме на мапата на која се прикажани најпребаруваните авто брендови во секоја од сојузните држави. Најголема доминација имаат Toyota и Ford. Интересна е географската поделеност. Така на северот на САД доминира Форд додека во јужните сојузни држави доминира јапонскиот производител. На ниво на САД Тојота е погуглан авто бренд во однос на Форд.

  ИЗВОР: topspeed.com

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Еве кои се ослободени од плаќање на патарина

  Регулирањето на патниот сообраќај со патарини е предвидено и детално опишано во Законот за...

  Новата генерација на Renault Espace доаѓа на пролет

  Се е подготвено за новата, шеста генерација од моделот Espace, соопштуваат од Renault. Ова,...

  Тајната на автомобилите на Тито (ВИДЕО)

  Јосип Броз Тито несомено е најмаркантната личност на овие простори. Бројните анегдоти, настани поврзани...

  И за Rolls-Royce нема криза – зголемена продажбата во 2022 година

  Короната и воената интервенција на Русија во Украина која предизвика нови економски текови се...

  СЛИЧНИ ОБЈАВИ

  Еве кои се ослободени од плаќање на патарина

  Регулирањето на патниот сообраќај со патарини е предвидено и детално опишано во Законот за...

  Новата генерација на Renault Espace доаѓа на пролет

  Се е подготвено за новата, шеста генерација од моделот Espace, соопштуваат од Renault. Ова,...

  Тајната на автомобилите на Тито (ВИДЕО)

  Јосип Броз Тито несомено е најмаркантната личност на овие простори. Бројните анегдоти, настани поврзани...