На еден мал остров во Карипското Море се наоѓа најкратката писта која е долга само 400 метри. Иако на прв поглед изгледа дека е невозможно да се слета и полета од оваа писта сепак тоа им успева на многумина пилоти. А како изгледа тоа можете да погледнете на видеата во продолжение.


ФОТО: The Sun