Неверојатна сообраќајна несреќа се случи во Тајсон, САД. Возач со своето Lamborghini Huracan се заби во бетонски ѕид при што возилото се преполови на два дела, заден дел каде што се наоѓа тешкиот мотор и преден дел. Сообраќајката се случила во самиот центар на градот, а причината за истата е губење на контрола на возилото поради пречекорување на дозволената брзина.

Пожарникарскиот оддел на градот објави дека возачот на возилото поминал само со помали повреди.

Lamborghini Huracan engine

Lamborghini stub