More
  HomeЛајфКлубЗабаваВиц на денот: Попот и златната риба

  Виц на денот: Попот и златната риба

  Фаќа поп златна рипка и оваа му вика:

  – Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 2 желби!

  – Првата желба ми е: да не бидам повеќе поп!

  Во истиот момент рипката му ја зема мантијата и Библијата, ги фрла во вода, и му вика:

  – Добро, не си веќе поп. Која е втората желба?

  – Сакам да имам скап џип, многу пари, ништо да не работам, само да уживам…

  Рипката, ги зема мантијата и Библијата, му ги враќа и му вика:

  – Абе ти, се зезаш ли со мене!?


  Читај повеќе