More
  HomeЛајфКлубЗабаваВиц на денот: Црногорец и Мува

  Виц на денот: Црногорец и Мува

  Објавено на

  Црногорец прави испитување на мува. Најпрво и ја откинува едната нога, и и вели:

  -Муво летај!

  Мувата полетува. Потоа и откинува и друга нога, и и вели:

  -Муво летај!

  Мувата полетува. Потоа и ги откинува сите нозе, и и вели:

  -Муво летај!

  Таа секако полетува. Потоа и го откинува левото крило, и и вели:

  -Муво летај!

  Мувата едвај полетува. Потоа и го откинува и десното крило, и и вели:

  -Муво летај!

  Мувата не сака да мрде, па го запишува заклучокот:

  “Кога на мувата ќе и ги откинете крилата, она не слуша”

  ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

  Еве кои се ослободени од плаќање на патарина

  Регулирањето на патниот сообраќај со патарини е предвидено и детално опишано во Законот за...

  Новата генерација на Renault Espace доаѓа на пролет

  Се е подготвено за новата, шеста генерација од моделот Espace, соопштуваат од Renault. Ова,...

  Тајната на автомобилите на Тито (ВИДЕО)

  Јосип Броз Тито несомено е најмаркантната личност на овие простори. Бројните анегдоти, настани поврзани...

  И за Rolls-Royce нема криза – зголемена продажбата во 2022 година

  Короната и воената интервенција на Русија во Украина која предизвика нови економски текови се...

  СЛИЧНИ ОБЈАВИ

  Еве кои се ослободени од плаќање на патарина

  Регулирањето на патниот сообраќај со патарини е предвидено и детално опишано во Законот за...

  Новата генерација на Renault Espace доаѓа на пролет

  Се е подготвено за новата, шеста генерација од моделот Espace, соопштуваат од Renault. Ова,...

  Тајната на автомобилите на Тито (ВИДЕО)

  Јосип Броз Тито несомено е најмаркантната личност на овие простори. Бројните анегдоти, настани поврзани...