More
  HomeЛајфКлубЗабаваВиц на денот: Плавуша и шеф

  Виц на денот: Плавуша и шеф

  -Шефе позајми ми 100 евра – вели плавуша на својот шеф.

  – Одма кукло, повели.

  – Ви благодарам, шефе. Јас ќе ви ги вратам кога ќе можете …


  Читај повеќе