На патарините ширум земјата веќе во функција е новиот начин на работа кој подразбира конечно имплементирање на MTAG картичките за побрзо поминување на наплатните пунктови.

За овој новитет кој сеуште е непознат кај возачите во Македонија видео упатство припреми екипата на 360 Степени објавено на нивниот официјален YouTube канал.

Видео упатството е прикажано во продолжение додека во пишана форма упатството објавено од Јавното претпријатие за државни патишта можете да го прочитате ТУКА.

ИЗВОР: 360 СТЕПЕНИ