Неверојатна вест доаѓа од Грција. Крадци искористиле Ford Mustang од 1967 година за да украдат три Play Station.

Станува збор за крадци кои во Атина го искористиле автомобилот за под полн гас влезат во продавницата уништувајќи го главниот влез.

Ех кога само би знаеле дека автомобилот вреди 100-тина пати повеќе од украдената стока…