Gulf Oil објави оглас за вработување на менаџер за транспорт и логистика.

Планирање, организација и контрола на транспортот, раководење на процесот на диструбиција на нафтените деривати, координација на испораките согласно зададените рокови и комуникација со партнерите и корисниците на превозните услуги се обврските и одговорностите за оваа работна позиција.

Крајниот рок за пријавување е 11.02.2020 година, а повеќе за огласот и начинот на аплицирање прочитајте ТУКА.