More
  HomeОгласи за вработувањеСе вработува возач на цистерна за гориво

  Се вработува возач на цистерна за гориво

   

  Најголемиот македонски градежен изведувач ГД Гранит АД Скопје објави оглас за вработување на возач на цистерна за гориво.

  Потребни квалификации:
  • Средна стручна спрема
  • Работно искуство во управување со ТМВ цистерна
  • Пожелно е да поседува АДР картичка со овластување за управување на ТМВ цистерна
  • Тахографска картичка
  • Возачка дозвола Ц категорија
  • За работа на регион Скопје-Куманово-Крива Паланка

  Нето платата за оваа работна позиција изнесува 16.400 денари.

  Крајниот рок за пријавување е 01.03.2020 година, а повеќе за огласот и начинот на аплицирање прочитајте ТУКА.


  Читај повеќе