More
  HomeОгласи за вработувањеVanHool вработува оператори во магацин

  VanHool вработува оператори во магацин

  Една од најуспешната странска директна инвестиција, а воедно и компанија која оперира во Македонија, Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, објави оглас за вработување на оператори во магацин.

  Како потребни квалификации предвидени за оваа работна позиција се:

  • Средно образование од техничките науки
  • Претходно работно искуство во Магацин во производствена средина
  • Способност за прецизна работа со детали
  • Предност имаат апликантите со валидна лиценца за управување со виљушкар и моторно возило

  Крајниот рок за аплицирање е 06.03.2020 година, а повеќе за огласите и начинот за аплицирање прочитајте ТУКА.


  Читај повеќе