More
  HomeОгласи за вработувањеГранит вработува возачи

  Гранит вработува возачи

  Најголемиот македонски градежен изведувач ГД Гранит АД Скопје објави оглас за вработување на повеќе возачи.

  1. ВОЗАЧ НА БЕТОНСКА ПУМПА – види го огласот ТУКА
  2. ВОЗАЧ НА ЦИСТЕРНА ЗА ЕМУЛЗИЈА – види го огласот ТУКА
  3. ВОЗАЧ НА ЦИСТЕРНА ЗА ЦЕМЕНТ – види го огласот ТУКА
  4. ВОЗАЧ НА МИКСЕР – види го огласот ТУКА
  5. ВОЗАЧ НА КИПЕР – види го огласот ТУКА

  Огласите се отоврени за аплицирање до 14.05.2020 год.


  Читај повеќе