More
  HomeЕкомобилностЕлектричен автомобил за 3 илјади евра плус ви го носат на домашна...

  Електричен автомобил за 3 илјади евра плус ви го носат на домашна адреса (ВИДЕО)

  Купувањето електричен автомобил никогаш не било полесно. Се што ви е потребно е 3 илјади долари. Да, само 3 илјади долари и пристап до интернет.

  Еден YouTuber купил ваков автомобил преку кинескиот интернет сајт AliBaba и при тоа   видео рецензијата ја објавил на интернет. Во оваа цена е вклучено задна камера, клима уред, но и солидни сопирачки.

  Видео рецензијата погледнете ја во продолжение.


  Читај повеќе