More
  HomeКамиониВо светот на камионитеНезадоволен камионџија го уништи Ферарито на својот шеф

  Незадоволен камионџија го уништи Ферарито на својот шеф

  Интересна вест доаѓа од Чикаго, САД. Возач на камион му го уништил автомобилот на шефот – Ferrari GTC4 Lusso вредно 260.000 долари.

  Постојат две приказни околу сето ова. Според првата, камионџијата по само неколку денови добил отказ од компанијата за која возел. Откако му бил врачен отказот тој револтиран влегол во камионот и буквално се забил во автомобилот на неговиот сега поранешен шеф.

  Според другата, претпоставениот кој бил и сопственикот на транспортната компанија престанал да ги плаќа возачите што предизвикало револт кај овој камионџија.

  Ferrari GTC4Lusso via nemomilo

   

   


  Читај повеќе