Лудост од сите аспекти, но за нив предизвик. Поранешен инжинер заедно со неговите пријатели направија несекојдневен потфат фрлајќи Opel Corsa од 45 метри висина.

Овој предизвик е спроведен во Австралија, а целта на истиот е да се утврди каква реакција ќе има кога овој автомобил од оваа висина ќе падне на трамбулина.