More
  HomeОгласи за вработувањеСе вработуваат возачи со Ц и Е категорија

  Се вработуваат возачи со Ц и Е категорија

  Друштво за меѓународен транспорт и шпедиција ЕУРО ЛИНЕС ДООЕЛ Скопје објави оглас за возачи со Ц и Е категорија на релација Македонија – ЕУ и обратно.

  Како потребни квалификации се наведува возачка дозвола за Ц и Е категорија, сертификат за меѓународен возач и АДР сертификат по можност.

  Рокот за пријавување завршува на 10.11.2020 година, а целосниот оглас и начините за апликација можете да ги погледнете ТУКА.


  Читај повеќе