Како изгледа вашиот автомобил доколку еден-два месеци не го исперите? Замислете како изгледа автомобил кој последен пат бил перен пред 37 години.

Не е потребно да замислувате. На YouTube се појави видео од автомобил Mercedes 280 SL кој цели 37 години исперен.

Тимот на AMMO го пронајде овој автомобил и спроведе речиси невозможна мисија – го испра, а потоа и го лакираше. Резултатот? Погледнете го на видеото во продолжение.