Кога би имало светско првенство во лудост  тогаш дефинитивно во финалето би се натпреварувале Русите и Британците. Дека навистина сме во право, вистински доказ е видеото кое за неколку денови го обиколи Светот.

Имено, неименувани “генијалци” се решиле да се мајтапат, на за полицаецот невкусен начин. Тие, движејќи се по улица на која има вир од претходно заврнатиот дожд, го испрскале полицаецот, а при тоа истиот овој момент е сниман.

Сниман е и моментот кога избањатиот полицаец го исфрла својот бес.

Погледнете на видеото и споделете го со пријателот/ката кој последно доби казна.

Extreme Splashing a Police Officer 😂 Courtesy of Storm Ciara 🤣🤣

Extreme Splashing a Police Officer 😂 Courtesy of Storm Ciara 🤣🤣Follow and Like >>>>>> Britains Most Wanted<<<<< for more!!!!

Публикувахте от Britains Most Wanted в Четвъртък, 13 февруари 2020 г.