More
  HomeКамиониВо светот на камионитеПровоцираше камионџија па следуваше казна (ВИДЕО)

  Провоцираше камионџија па следуваше казна (ВИДЕО)

  Треба да си интелигентно глуп за да го направиш истото што и еден возач во Холандија. Имено на автопат некаде во оваа земја, еден возач се одлучи да се закача со возач на камион поткочувајќи пред него.

  Неговата игра не траеше долго. Беа потребни помалку од 20 секунди пред да го добие она што најмалку го заслужуваше.

  За што станува збор погледнете на видеото во продолжение.


  Читај повеќе