More
  HomeКамиониВо светот на камионитеДронови подигнаа камион - фантастично промотивно видео на Scania (ВИДЕО)

  Дронови подигнаа камион – фантастично промотивно видео на Scania (ВИДЕО)

  Шведскиот производител на камиони Scania претстави фантастична видео реклама за камионот S410.

  На видеото на кое на почетокот се прикажани кадри од природата, централно место зазема камионот на Scania кој е придвижуван односно полетува со помош на бројни дронови.

  Со ова видео Scania ја навестува електрификацијата и автономијата на камионите која како и кај автомобилите така и кај камионите станува се позастапена.


  Читај повеќе