More
    HomeГаражаDrag&TuningДивиот Audi RS7 од 750кс пуштен на неограничен германски аутобан (ВИДЕО)

    Дивиот Audi RS7 од 750кс пуштен на неограничен германски аутобан (ВИДЕО)

    AutotopNL на јутјуб објавиа видео каде што ја тестираат новата Audi RS7 која е модифицирана и има 750кс и достигнува брзина од 332км/ч погледнете го видеото за да видите што може овој ѕвер кога е пуштен на неограничен автопат :


    Читај повеќе