Погледнете ја офроад битката на великаните  Defender vs Mercedes G350 vs Wrangler каде што Мат Вотсон(carwow) ги тестира овие офроад легенди едни против други нагоре по ридови но и на класичен офроад терен погледнете го видеото за да видите кој е најдобриот теренец помеѓу овие 3 великани :