More
    HomeГаражаDrag&TuningLamborghini Huracan v Audi R8 v Nissan GT-R Трка кој ќе победи...

    Lamborghini Huracan v Audi R8 v Nissan GT-R Трка кој ќе победи ? (ВИДЕО)

    Погледнете ја трката помеѓу овие 3 суперавтомобили , 2 со V10 машина и една јапонска V6 :


    Читај повеќе