More
    HomeВестиПогледнете како се произведува новата Mercedes-Benz S класа (ВИДЕО)

    Погледнете како се произведува новата Mercedes-Benz S класа (ВИДЕО)

    Ова видео доаѓа директно од фабриката на Mercedes-Benz поточно од линија на производство на најновата S класа најголемата и најсофистицираната лимузина што ја произведуваат , погледнете :


    Читај повеќе