More
    HomeВестиBMW М550i 2021 рецензија- погледнете зошто е подобро од М5 (ВИДЕО)

    BMW М550i 2021 рецензија- погледнете зошто е подобро од М5 (ВИДЕО)

    Познатиот јутјубер Мат Вотсон од CarWow прави споредба на Bmw M550i(70 000 eur) vs M5(100 000 eur ) погледнете зошто овој модел е подобар од најспортскиот модел М5 :


    Читај повеќе