More
    HomeАуто МиксBMW M5 F90 со 1000коњски сили рецензија на високо брзини (ВИДЕО)

    BMW M5 F90 со 1000коњски сили рецензија на високо брзини (ВИДЕО)

    Погледнете го видеото од оваа М5ка со 1000 коњски сили на германски не лимитиран автопат и нејзиното забрзување :

     


    Читај повеќе