More
    HomeАуто МиксИнтересноКога црногорец продава автомобил (ВИДЕО)

    Кога црногорец продава автомобил (ВИДЕО)

    Како изгледа кого црногорец продава автомобил? Во нешто повеќе од четири минути тоа сликовито го покажува екипата на Dnevnjak и Polovni Automobil кој на својот YouTube канал го објави видео записот.

    Истото видео можете да го погледнете во продолжение.


    Читај повеќе