More
    HomeUncategorizedВозел со 290 км/ч на автопатот Тетово-Гостивар (ВИДЕО)

    Возел со 290 км/ч на автопатот Тетово-Гостивар (ВИДЕО)

    Уште една Тик-Ток лудорија – на автопатот Тетово-Гостивар возел со брзина од 290 км/ч.

    Ова може да се види од видеото објавено на Твитер од страна на @dvezvezdi1.


    Читај повеќе