More
    HomeТестовиДругите тестирааBMW M8 competition Gran Coupe на германскиот аутобан без рестрикции (ВИДЕО)

    BMW M8 competition Gran Coupe на германскиот аутобан без рестрикции (ВИДЕО)

    Погледнете го ова видео на АутотопНЛ каде го тестираат овој германски ѕвер на германскиот аутобан без рестрикции и ја достигнуваат крајната брзина во легални услови.

     


    Читај повеќе