More
  Category

  И-сторија

  Дали знаете за историјата на овие 12 значки за автомобили?

  12.Субару (1953) Ѕвездите во значката Субару се всушност од вистинско со соѕвездие, кластерот...

  Видео вредно злато – трките на Водно во 1978 година (ВИДЕО)

  Трките на Водно се дел од ДНК-та на градот Скопје. Се одржуваат...

  Тајната на автомобилите на Тито (ВИДЕО)

  Јосип Броз Тито несомено е најмаркантната личност на овие простори. Бројните анегдоти,...

  Евин Лео Химел – Најзаслужниот човек за изгледот на Audi во минатиот век

  Сите го гледаат и му се восхитуваат на крајниот производ, но не...

  Како за малку Golf воопшто немаше да постои

  Некогаш малите одлуки може да го променат целиот живот, а од мали...

  21 година од НАТО бомбардирањето на Застава

    Пред точно 21 година силите на НАТО извршија бомбрдирање на фабриката Застава...

  Latest posts