More
  Category

  Ретро автомобил

  Ретро автомобил на неделата: Fiat 124 

  Речиси и да немаше улица во Италија каде не можеше да се...

  Ретро автомобил на неделата: Lotus Elan +2

  Elan е моделот на Lotus со најмногу генерации и изведби. Првиот модел под...

  Македонците се вратија дома – заврши светскиот собир на Спачеци во Хрватска

  Во одлична атмосфера како и првиот ден, заврши 23. Светски собир на...

  Фото + видео од 3. и 4. ден од Светскиот собир на Спачеци

  Богата програма во третиот и четвртиот ден од 23. Светски собир на...

  Видео од 23-от Светски собир на Спачеци во Самобор

  Во вторникот во Самобор близу Загреб започна 23-от Светски собир на Спачеци...

  Ретро автомобил на неделата: BMW E12 

  BMW E12 е првиот автомобил од серијата 5 чие производство започна во...

  Latest posts