More
  Category

  Совети и едукација

  Прочитајте како да ја спречите корозијата поради снегот и солта во зима!

  Студот, снегот и солта на коловозите се најголемиот проблем секоја зима за...

  Еве што означуваат кратенките кај моторните масла

  И кај моторните масла како и кај горивата постои меѓународна стандардизација. При...

  Краток прирачник за купување на половен автомобил

  Купувањето на автомобил, особено половен, знае да биде многу тежок процес проследен...

  РСБСП: Стави појас, спаси живот, спречи повреди!

  Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата на својата официјална интернет...

  Ова е задолжителната опрема која треба да ја поседувате во вашето возило

  Поседувањето на задолжителната опрема не само што придонесува за почитување на законите...

  За вашето дете – semaforko.mk

  Во време кога не работат училиштата, а сеуште активни се рестриктивните мерки...

  Latest posts