More
  Category

  Огласи за вработување

  Се вработуваат возачи со Ц и Е категорија

  Друштво за меѓународен транспорт и шпедиција ЕУРО ЛИНЕС ДООЕЛ Скопје објави оглас...

  Гранит вработува возачи

  Најголемиот македонски градежен изведувач ГД Гранит АД Скопје објави оглас за вработување...

  Се вработува работник на бензинска пумпа

  Ланецот на бензински станици Gulf објави оглас за вработување на работник на...

  VanHool вработува оператори во магацин

  Една од најуспешната странска директна инвестиција, а воедно и компанија која оперира...

  Се вработува возач со Ц категорија

  Еден од најголемите ланци на маркети во Македонија, Рамсторе Македонија ДОО објави...

  Се вработува возач на цистерна за гориво

    Најголемиот македонски градежен изведувач ГД Гранит АД Скопје објави оглас за вработување...

  Latest posts