More
  Category

  Споредба

  Офроад битка на великаните Defender vs Mercedes G350 vs Wrangler (ВИДЕО)

  Погледнете ја офроад битката на великаните  Defender vs Mercedes G350 vs Wrangler...

  Рено Каптур vs Пежо 2008 – Француска битка за врвот

  Се појавија во 2013 и за кратко станаа хит. Единствениот сегмент во...

  Фиат 500X vs Џип Ренегејд – иста крв за да бидат ривали

  Популарноста на квази теренците како што повеќето авто критичари би рекле, не...

  Мазда Мијата vs Фиат 124 – Доби ли Мазда нож во грб?

  Најочекуваните модели на Фиат и Мазда оваа година беа новата 124 и...

  Latest posts