More
  Category

  Индустрија

  Ferrari ги повлекува сите автомобили продадени во САД

  Кој тоа кажа дека и производители како Ferrari не прават грешки при...

  Toyota доби уште една фабрика во Европа

  И официјално јапонскиот производител Toyota ја доби во целосна сопственост фабриката за...

  Евин Лео Химел – Најзаслужниот човек за изгледот на Audi во минатиот век

  Сите го гледаат и му се восхитуваат на крајниот производ, но не...

  Brembo донираше милион евра за борба против коронавирусот

  Италијанскиот производител на компоненти кои се користат авто-мото индустријата, Brembo, донираше еден...

  Русија има намера тројно да го зголеми производството на патнички автомобили

  Иако многумина сметаат дека кризата предизвикана од коронавирусот ќе има долгогодишни последици,...

  И Volkswagen го стопираше производството

  Откако кинеската автоиднустрија минатиот месец во целост беше затворена, сега со истото...

  Latest posts