ПочетнаTagsаеродром

Таг: аеродром

Погледнете како изгледа слетувањето на охридскиот аеродром (ВИДЕО)

Благодарение на Охридскиото Езеро, слетувањето на аеродромот „Св. Апостол Павле“ е едно од највозбудливите во Европа. Вистински доказ за тоа е видеото во продолжение...

Привршува асфалтирањето на новопроектираната улица во Стар Аеродром

Привршува реализацијата на проектот за асфалтирање на новопроектиранта улица во Стар Аеродром, информираат од Општината. Се работи за првата фаза од асфалтирањето на новопроектираната улица...

Последни објави