За Нас

АутоКлуб е специјализиран сајт за автомобилизам чија примарна цел е информирање на читателите за актуелните случувања во светот на автомобилизмот, но и запознавање со повеќе и помалку познатите историски факти од авто индустријата.
Исто така АутоКлуб како општествено одговорен сајт тежнее кон создавање на општествено одговорни учесници во сообраќајот. Oттука произлегува и нашата мисија која се огледа во навремено информирање и едуцирање на читателите.

АутоКлуб секогаш е отворен за соработка. Оттука доколку имате било каква идеја, предлог или потреба од рекламирање на овој сајт слободно пишете ни на contact@autoklub.mk